c
Restaurant

TAVACI NAMIK

Siz değerli misafirlerimizi, Anadolu mutfağının özgün et yemekleri ve geleneksel tatlılarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu eşsiz lezzetleri modern dokunuşlarla harmanlayarak unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.

Şefimizin özenle seçtiği malzemelerle hazırlanan yemeklerimiz, her lokmada kalitenin ve ustalığın farkını ortaya koyuyor. Sıcak atmosferimiz ve samimi hizmet anlayışımızla sizleri ağırlamaktan büyük keyif alıyoruz.

Kullandığımız Malzemeler

NEREDEN?

Kuzu Eti: Diyarbakır
Dana Eti: Elazığ
Mumbar: Diyarbakır
Baharatlar: Gaziantep, Diyarbakır
Biber/Patlıcan: Urfa – Birecik
Mercimek: Diyarbakır
Zeytinyağı: İzmir – Alaçatı
Çiğköftelik Bulgur: Gaziantep
Salça: Gaziantep
Tatlı Unu: Amasya – Merzifon
Tatlı Sade Yağ: Urfa
Tatlı Fıstığı: Gaziantep
Toz Şeker: Konya
Süt/Kaymak: Gaziantep
Tel Kadayıf: İstanbul
Turşu: Mardin/Midyat
Kahve: Mardin
Kolonya: Mardin

0 536 773 97 27

[email protected]

Kazım Karabekı̇r Mah. Muhsı̇n Yazıcıoğlu Blv. Aksem No: 75 Yıldırım/ Bursa